Audi RS3 drifter i sneen

Audi viser en ny video, med den kommende RS3 der drifter i sneen. Her demonstreres deres Quattro-system til fulde fem, mens en helikopter optager hele hændelsen.

, Audi RS3 drifter i sneen, Pro-Street.dk, Pro-Street.dk

Her er en video med den kommende Audi RS3, der viser hvad Quattro-systemet kan. For fuld skrue drøner den rundt i et snelandskab, fulgt af en helikopter der optager hele hændelsen. Filmen er ret lang, men mulig at se i høj kvalitet!

Som Audi TT-RS. får RS3 den samme 2,5-liters TFSI motor med fem cylinder, Quattro og 340 hestekræfter. Dette betyder at du kan køre fra 0-100 km/t på 4,6 sekunder og fortsætte til du rammer de 250 km/t hvor RS3, som de fleste andre, er elektronisk begrænset. RS3 kommer med den 7-trins S-tronic gearkasse, som også er at finde i de andre modeller.

Noget af det udstyr som bliver at finde er Xenon med LED kørelys, ændret frihøjde (25mm lavere end den std.), fører-informationssystem med lap timer, sportslæderrat med flad bund, 19″ letvægts aluminiumsfælge og andre lækre detaljer som man kender fra de tidligere RS modeller.

Læs mere om den nye Audi RS3 Sportback her, og se videoklippet herunder:

Vis mere

ommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111