Audi giver dig hurtigt internet i A8

Audi har netop været ude og fortælle, at de vil levere internet i A8 og resten af modelprogrammet i starten af 2011. Læs om hvor hurtigt den teknologien er!

Audi giver dig hurtigt internet i A8, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I meget nær fremtid vil du kunne få lynhurtigt internet i din Audi A8. Audi har netop udgivet informationer omkring en ny LTE baseret internetteknologi, der giver dig mulighed for at have hurtigere dataoverførsler end den nuværende 3G-teknologi og moderne DSL forbindelser.

Under et “Consumer Electronics Show” i Las Vegas, fortalte Rupert Stadler, formand for bestyrelsen i Audi, at den nye LTE teknologi vil blive brugt i bilerne allerede fra starten af 2011, kun tre måneder efter, at de har præsenteret en fuldt funktionsdygtig prototype.
LTE er sat til at blive en succestager til den nuværende 3G transmission teknologi, hvilket også inkluderer UMTS mobil kommunikation som standard. LTE tilbyder en ekstra høj dataoverførsel der kan levere op til 100 mbit, i modsætning til nutidens 3G forbindelse der kan levere omkring 14.4 mbit.

Vis mere

ommentarer

  1. Har altid elsket Audi og især deres udseende, men kommer der oveni købet internet i bilen så er det da bare helt super.

    Audi er og blive det bedste mærke !

    Mikkel

  2. For satans da! Audi er og bliver sgu mit foretrukne mærke:) Når man elsker mærket OG internettet – kan man så finde et sted, man hellere vil arbejde?:)

    /Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!