fbpx

Audi giver dig hurtigt internet i A8

Audi har netop været ude og fortælle, at de vil levere internet i A8 og resten af modelprogrammet i starten af 2011. Læs om hvor hurtigt den teknologien er!

Audi giver dig hurtigt internet i A8, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I meget nær fremtid vil du kunne få lynhurtigt internet i din Audi A8. Audi har netop udgivet informationer omkring en ny LTE baseret internetteknologi, der giver dig mulighed for at have hurtigere dataoverførsler end den nuværende 3G-teknologi og moderne DSL forbindelser.

Under et “Consumer Electronics Show” i Las Vegas, fortalte Rupert Stadler, formand for bestyrelsen i Audi, at den nye LTE teknologi vil blive brugt i bilerne allerede fra starten af 2011, kun tre måneder efter, at de har præsenteret en fuldt funktionsdygtig prototype.
LTE er sat til at blive en succestager til den nuværende 3G transmission teknologi, hvilket også inkluderer UMTS mobil kommunikation som standard. LTE tilbyder en ekstra høj dataoverførsel der kan levere op til 100 mbit, i modsætning til nutidens 3G forbindelse der kan levere omkring 14.4 mbit.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

  1. Har altid elsket Audi og især deres udseende, men kommer der oveni købet internet i bilen så er det da bare helt super.

    Audi er og blive det bedste mærke !

    Mikkel

  2. For satans da! Audi er og bliver sgu mit foretrukne mærke:) Når man elsker mærket OG internettet – kan man så finde et sted, man hellere vil arbejde?:)

    /Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.