fbpx

Audi afslører ny Audi A6 Avant plus Audi A9 Coupe

Audi afslører den nye Audi A6 Avant i aften på internettet. Se hvor du kan opleve den nye model i denne artikel.

Den nye Audi A6 Limousine blev lanceret på det danske marked i løbet af april måned. Først til efteråret kommer den nye A6, som Avant til Danmark. Motor og udstyr skulle gerne blive det samme program, som på Limousinen.

Den nye Audi A6 er blevet bedre i forhold til standart udstyr. Den har fået blandt andet fartpilot, midterarmlæn, blankerudelister og bluetooth interface. En lang række ting, som du før skulle tilkøbe. Den nye A6 Limousine starter fra kr. 590.000,- og set i forhold til den tidligere model kunne den nye A6 Avant få en mer pris på omkring kr. 40.000,-

Har du endnu ikke læst alt om den nye Audi A6 kan du læse mere her.

Du kan opleve den nye Audi A6 Avant via dette link i aften kl. 20.00. Se den nye Audi A6 Avant her.

Hertil går der rygter om endnu en ny model fra Audi. Næste model på tegnebrættet skulle være den nye Audi A9 Coupe, der forventes at blive lanceret i løbet af 2014. Hertil går der rygter omkring en cabriolet udgave af denne model. Modellen siges at få samme platform, som den nuværende Audi A8. Intet er officielt endnu men der har tidligere været tale om en Audi A9, så mulighederne er gode.

LÆS OGSÅ:
Manhart BMW X6M

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

  1. Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg synes at både forlygter og motorhjelm er meget lidt pæne. Hvad siger andre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.