fbpx

Audi A6 Avant afsløret (Billeder og video)

Her til aften viste Audi deres nye Audi A6 Avant frem på internettet live fra et show i Berlin. Nu er billederne og videoen klar. Du kan se det hele her i artiklen.

 

Fik du ikke set den nye Audi A6 Avant kl. 20.00 live via internettet fra Berlin, så frygt ej. Audi har nu smidt billeder og en lille reklame film på internettet.

Billederne viser det meste og med den meget positive omtale, som Audi A6 Limousine allerede har fået er vi sikre på at denne nok skal blive mindst lige så populær. Specielt i Danmark hvor stationcar sælger bedre en sedan.

Der er endnu engang brugt meget tid på vægten. Audi oplyser at Limousinen har tabt op til 80 kg. mens Avanten har formået at skære op til 70 kg. af sig selv. Bagagerummet kommer til at rumme op til 1.680 liter med sæderne nede og 565 liter i normal tilstand.

Modellen kommer til at måle 4.93 meter i længde, 1.87 meter i brede og kun 1.46 meter i højde. Aksel afstanden er også forøget fra 2.84 meter til 2.91 meter for at give endnu mere plads i kabinen.

Motor programmet og standart udstyr bliver det samme, som A6 Limousine har fået. Det lover derfor godt for denne nye model fra Audi. Danske priser findes endnu ikke, men vi kunne forstille os at prisen vil blive ca. kr. 40.000,- mere for Avanten. Audi A6 Limousine starter fra kr. 590.000,-

LÆS OGSÅ:
SMS 2013: Sverige løb med 'Best in Show'

Har du endnu ikke set priserne og udstyret på den nye Audi A6 kan du læse meget mere om den nye model her.

[youtube]OISWulugziM&feature[/youtube]

[nggallery id=374]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.