fbpx

Audi A3 Notchback Sedan koncept

Audi har netop afsløret deres nyeste koncept model. Audi A3 Sedan. Den vil blive vist senere i dag på Geneve Motor Show 2011.

Audi A3 Notchback Sedan koncept, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Sidste uge komme de første billeder af den nye Audi A3 Sedan som koncept tegninger. Nu har Audi valgt at afsløre de “rigtige” billeder af den nye model, som endnu er på tegnebrættet.

Den nye model bliver en fire personers sedan, som kommer til at mål 4,44 meter i længen og 1,84 meter breden. Blot 2 cm længer og 1 cm breder end den nuværende A3 Sportback. Og med en højde på blot 1,39 meter bliver det en meget sporty og rå lille sedan.

Audi A3 Sedan skal tage kampen op med den meget populær Audi A4 B5 som blev introduceret i 1994. Størrelsen ligger derfor ikke langt fra denne model. Audi A3 Sedan er endnu kun på tegnebrættet. Audi har derfor ingen ide omkring priser, motor varianter, udstyr eller andre detaljer.

Vi håber den kommer i produktion, da det allerede nu ser meget lovende ud. Mere information vil komme så snart vi ved mere.

[nggallery id=318]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!