fbpx

Audi A1 nu med quattro (VIDEO UPDATE)

Først skulle Audi S1 komme allerede i januar 2011. Nu må vi desværre vente lidt endnu. Dette betyder dog at du får den med quattro i stedet.

 Audi A1 nu med quattro (VIDEO UPDATE), Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Audi har netop afsløret de første billeder af den nye Audi A1 med det meget eftertragtede quattro fra Audi. Systemet skulle gerne være det vi kender fra Audi A3 og TT. Billederne er ikke det som afslører det nye system og Audi vil heller ikke udtale sig omkring et lanceringstidspunkt. Det bliver en af de størrer motorvarianter som får quattro, så mon ikke det bliver den nye Audi S1 der bliver den første med muligheden.

Systemet er ikke kun til leg, men også med til at give dig mere sikkerhed på vejen. Med systemet er du sikker på altid at have det mest optimale greb. Hvis du mister friktion på et af de fire hjul, overføres den kraft som ikke bliver brugt på dette hjul, til de andre. Dette gør at du altid er sikker på at have bilen under kontrol ved udskridninger eller ujævne veje.

Audi A1 med quattro bliver vist frem disse dage i Canada. Her afholder Audi et specielt quattro event i Montreal, for at fejre 30 året for quattro.

Hvilke modeller og til hvilke priser quattro kommer til den nye Audi A1 vides endnu ikke.[nggallery id=289]

Se flere billeder og læs mere om den lille Audi A1 her:[nggallery id=226]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.