Aston Martin Rapide filmserie (Part 1)

Aston Martin begynder nu en filmserie for at markedsføre deres nye fire-dørs sportsvogn. Se første afsnit af “True Power Should Be Shared” i denne artikel.

Aston Martin Rapide filmserie (Part 1), Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Da Audi skulle lancere den nye Audi A1, brugte de Justin Timberlake i en lille filmserie for at markedsføre deres nye model. Det samme gjorde BMW tilbage i 2002 hvor de viste filmserien “The Hire”. Aston Martin gør nu det samme med deres nyeste model. Rapide henvender sig til et helt nyt marked for Aston Martin. Med dens fire-døre kommer den i konkurrence med nye mærker, som Mercedes-Benz CLS og Audi A7 Sportback. Hertil kommer de gamle konkurrenter, som Porsche og Maserati der hver især har Panamera og Quattroporte.

Første afsnit starter stille og roligt. Aston Martin Rapide optræder dog heldigvis allerede i første afsnit. Hertil er der andre lækre produkter og brands, som Apples Iphone og Ipad samt danske B&Os BeoSound 8. Elsker du Transporter eller James Bond film, er “True Power Should Be Shared” en filmserie for dig.

Aston Martin Rapide kommer med en 6.0-liters V12-motor, som yder 477 Hk og 600 Nm. Den sekstrins Touchtronic, gør at den kan køre 0-100 km/t på ca. 5.3 sekunder og topfarten lyder på 303 km/t.

 Se første afsnit af “True Power Should Be Shared” her:

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!