fbpx

Astina fejrer 4 års fødselsdag med åbent hus

Det er tre år siden at det første rigtige event blev holdt hos Astina, som var et samarbejde med MegaMeet. Efter at have måtte skuffe sine fans, gentager de succesen fredag den 13 august!

Astina fejrer 4 års fødselsdag med åbent hus, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

For 3 år siden afholdte Astina deres første rigtige event, nemlig ved lanceringen af deres 1 års fødselsdag i samarbejde med MegaMeet. Det var en kæmpe succes og efter forrige år at have måtte skuffe alle med ikke at have haft tiden til et ligende event, blev sidste års kæmpe event endnu en succes!

Astina er i år igen tilbage med vores MegaMeet og fødselsdag, denne gang er det vores 4 års fødselsdag for vores nye lokaler og vores fysiske butik.
Så kom og se en masse fede biler, se Astina’s nye lokaler, gode tilbud og få en hyggelig dag i det jyske. Du finder det hele på adressen: Vestergade 134 i 7200 Grindsted, og alle de deltagende biler vil dyste om at blive ”Årets Astina.dk Bil”.

Læs mere om eventet og tilmeld dig på Facebook!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.