And the Oscar goes to: Ferrari FF

Susanne Bier vandt en Oscar for filmen “Hævnen”. Vi mener Ferrari bør vinde en Oscar for deres nye reklamefilm som viser Ferrari FF. Du kan se den smukke video i denne artikel.

And the Oscar goes to: Ferrari FF, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hvis der var en Oscar til bilproducenterne, så var der inden for den næste uge at den ville blive uddelt på dette års Geneve Motor Show. Det er der desværre ingen som har valgt at bringe på banen. Utrolig ærgerligt for Ferrari, som ellers ville være løbet med statuetten.

Ferrari har netop lanceret en ny reklamefilm for deres nyeste model, som du kan opleve for første gang på Geneve Motor Show 2011. Har du endnu ikke hørt eller læst om denne nye Ferrari kan du læse meget mere i vores artikel om Ferrari FF, der bliver den første Ferrari med firehjulstræk.

Filmen viser netop hvad Ferrari FF kan tilbyde i forhold til firehjulstrækket samt de fire sæder den kommer med. Vi kunne blive ved med at snakke om denne fantastiske nyhed fra Ferrari, men se i stedet for filmen, som vi allerede har gjort godt tusinde gange nu. Enjoy.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!