fbpx

And the Oscar goes to: Ferrari FF

Susanne Bier vandt en Oscar for filmen “Hævnen”. Vi mener Ferrari bør vinde en Oscar for deres nye reklamefilm som viser Ferrari FF. Du kan se den smukke video i denne artikel.

And the Oscar goes to: Ferrari FF, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hvis der var en Oscar til bilproducenterne, så var der inden for den næste uge at den ville blive uddelt på dette års Geneve Motor Show. Det er der desværre ingen som har valgt at bringe på banen. Utrolig ærgerligt for Ferrari, som ellers ville være løbet med statuetten.

Ferrari har netop lanceret en ny reklamefilm for deres nyeste model, som du kan opleve for første gang på Geneve Motor Show 2011. Har du endnu ikke hørt eller læst om denne nye Ferrari kan du læse meget mere i vores artikel om Ferrari FF, der bliver den første Ferrari med firehjulstræk.

Filmen viser netop hvad Ferrari FF kan tilbyde i forhold til firehjulstrækket samt de fire sæder den kommer med. Vi kunne blive ved med at snakke om denne fantastiske nyhed fra Ferrari, men se i stedet for filmen, som vi allerede har gjort godt tusinde gange nu. Enjoy.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.