American Wheel Day hos Dækimporten

Vi var til træf hos Dækimporten idag, som havde inviteret amerikanerbilerne forbi

 

American Wheel Day hos Dækimporten, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

American Wheel Day hos Dækimporten
Dækimporten har før dannet ramme for nogle rigtig fede og hyggelige træf. I dag var det amerikanerbilerne der var inviteret, for at se udvalget af dæk og fælge til øserne.

 

Der var lovet pølser på grillen, test af fælge og selskab med dækimportens babeteam. Ganske enkelt en fristene kombination vi ikke kunne sige nej til.

 

Vejret viste sig fra sin gode side og tøserne hjalp den gode stemning på vej. Både hos dækimporten samt på vejene i og omkring Horsens blev bilerne luftet igennem. Der begyndte at samles en pæn flok da vi drog videre og det vil ikke overraske os om de står der endnu.

 

Lørdag d. 14 april var kalenderen dobbelt-booket. Der var jo også Car Challenge Day på Vandel Park. Her er et uddrag af det vi oplevede hos Dækimporten idag.

 

[nggallery id=806]

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!