fbpx

American Wheel Day hos Dækimporten

Vi var til træf hos Dækimporten idag, som havde inviteret amerikanerbilerne forbi

 

American Wheel Day hos Dækimporten, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

American Wheel Day hos Dækimporten
Dækimporten har før dannet ramme for nogle rigtig fede og hyggelige træf. I dag var det amerikanerbilerne der var inviteret, for at se udvalget af dæk og fælge til øserne.

 

Der var lovet pølser på grillen, test af fælge og selskab med dækimportens babeteam. Ganske enkelt en fristene kombination vi ikke kunne sige nej til.

 

Vejret viste sig fra sin gode side og tøserne hjalp den gode stemning på vej. Både hos dækimporten samt på vejene i og omkring Horsens blev bilerne luftet igennem. Der begyndte at samles en pæn flok da vi drog videre og det vil ikke overraske os om de står der endnu.

 

Lørdag d. 14 april var kalenderen dobbelt-booket. Der var jo også Car Challenge Day på Vandel Park. Her er et uddrag af det vi oplevede hos Dækimporten idag.

 

[nggallery id=806]

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.