fbpx

Abarth viser 500C og Punto Evo i Paris

Abarth vil også være med i Paris, og viser Fiat 500C og Punto Evo frem til Paris Motor Show i år. To mindre biler, med rå power!

Abarth viser 500C og Punto Evo i Paris, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Udviklingen hos det Fiat-ejet tuningsfirma Abarth fortsætter. Senest er det blevet til to nye modeller, Abarth 500C Esseesse og Abarth Punto Evo Esseesse der stolt vil bære scorpion logoet på fronten, når de bliver vist frem på Paris Motor Show.
Den lille 500C vil få et boost, så den kommer op på 230 Nm og 160 hestekræfter. Det gør det muligt for 500C at stikke til 100 km/t på 7.6 sekunder, mens topfarten er sat til 209 km/t.
Til sammenligning kører en MINI Cooper S Cabriolet til 100 på 7.3 sekunder, og den har 21 hestekræfter mere samt et Nm på 260.

Ud over dette får 500C Esseesse et Record Monza dobbelt udstødning, Abarth’s Blue&Me info- og navigationssystem og en lakering i to toners tema med Campovolo grå og Pista grå, samt hvide stafferinger.

Abarth viser 500C og Punto Evo i Paris, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den lidt større Punto Evo esseesse løber til 100 km/t på 7.5 sekunder, takket være en motortunning. Bilen får 180 hestekræfter og 270 Nm, mens topfarten er hævet til 216 km/t i denne Abarth model.
Nøjagtig som 500C, bliver Evo lakeret i den grå Campovolo farve og den får et sæt 18-tommer fælge. Derudover får den også Abarth’s Blue&Me system og får en kabine med sorte lædersæder.

Begge biler vil blive vist frem til Paris Motor Show.

– Kom med når Pro-Street.dk holder 5 års fødselsdagsevent!
Abarth viser 500C og Punto Evo i Paris, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.