fbpx

Aalborg får bane til streetracing

Igennem mange år har ønsket om en lovlig bane til at køre street race på stået øverst på mange bilentusiaster ønskeliste. Og igennem mange år har kommunerne og politiet sagt nej tak til ideen om et sted at køre street race på under forsvarlige forhold.

Aalborg får bane til streetracing, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Arkivfoto

Men nu er det endelig lykkedes! Motorsport Nordjyllands formand, Henrik Pedersen, havde fredag d. 23 april et succesrigt møde med Aalborg kommune og Nordjyllands politi, og efter flere timer i mødelokalet kunne en glad Henrik Pedersen fortælle TV2 Nord, at nu er det endelig lykkedes. Målet med banen er at sætte en stopper for det ræs, der hver fredags samler hundredevis af mennesker fra hele landsdelen til træf ved Aalborg Storcenter i City Syd, hvorefter der på udvalgte og hemmelige steder bliver kørt ulovligt gaderæs.

Banen vil blive Nordjyllands første lovlige street racing bane, som kommer til at ligge på Teglværket i Nørresundby, hvor der er plads nok til en 201 meter bane. Den vil tages i brug fra d. 5. juni 2010.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.