Åbent hus: BK-Lakering

Fredag den 9. Oktober 2009 holdt BK-Lakering med indehaver Kasper Vallenquisth, åbent hus

Det skete da hans firma BK-Lakering havde 1 års fødselsdag, og så var det tid til at vise butikken og de seneste projekter frem.

Åbent hus: BK-Lakering, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Åbent hus: BK-Lakering, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Der var inviteret en række biler, der i blandt ræserkøreren Nicolas Kiesas 700+ hestes Lamborghini Gallardo Twinturbo og de to tvillinge VW Folkevogns bobler, som holdt samlet inde i hallen.
Den ene af boblerne var den sorte vi så til DHB 2009 og den anden som var Kaspers eget langtidsprojekt tilbage fra DFB for nogle år siden.

Blandt de andre udstillere havde en orange VW Passat og en brun Opel Kadett E fundet vejen frem uden for, biler jeg ikke havde set før.
Et par rigtig flotte eksemplarer, som var bygget godt op fra standard udseendet, og havde en flot finish fra front til ende.

Inde i hallen blev der også vist et par motorcykler frem og der blev spillet musik og budt på chips og sodavand, mens man kunne gå rundt i BK-Lakerings lokaler og kigge.
Man kunne også få en snigpremiere på deres to stylingsprojekter, som bla. var en Mitsubishi Galant af ældre model, der bliver sort med flammer hen af bilen som tema.
En eventpige gik rundt og reklamerede for både BK-Lakering, og for bilpleje firmaet Turtlewax.
Efter noget tid og nogle billeder med hende, fik hun sprøjtmalet et eksemplar af den søde skilpadde fra Turtlewax, på sit yderlår.

Dagen forløb ellers stille og roligt, og det var rigtig hyggeligt at bruge et par timer dernede i godt selvskab og med en god stemning. Og hvem siger nej tak til en pølse med brød eller to – Jeg lader det sjældent gå forbi.

Fakta:
Navn: BK-Lakering 
Lokaliseret: Høgevej 7, 4600 Køge
Email: Info@BK-Lakering.dk

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!