fbpx

6500 liter gratis benzin foræret væk på en time

6500 liter gratis benzin foræret væk på en time, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsFor nyligt bragte vi nyheden om, at Shell havde sparet de danske kunder for hele 420.000 liter benzin ved hjælp af deres nye Shell FuelSave 95 oktan blyfri. Dette skulle selvfølgelig fejres med en times gratis benzin på en udvalgt tankstation i Danmark tirsdag d. 25 maj.

Sidste gang, Shell forærede de danske billister gratis benzin var i Odense i starten af maj måned, kort tid efter Shell FuelSave 95 oktan blyfri var blevet introduceret på det danske marked. Denne gang faldt valget på en Shell tankstation i det nordjyske, nærmere bestemt Shell tankstationen på Forbindelsesvejen i Nørresundby ved Aalborg.

Dagen startede med at den nordjyske radiokanal ANR mødte ind tidlig morgen med de to friske morgenværter, Skovmand og Bue, der gennem hele morgenstunden og op af formiddagen skulle sende live morgenradio direkte fra Shell stationen – midt blandt kunder, kaffemaskinen og lune pølser. Det blev til et sjovt morgenindslag, hvor de gennem hele morgenstunden afslørede mere og mere for lytterne omkring hvad der skulle ske, og hvor de kunne være heldig at få gratis benzin i en time. I kan høre hele udsendelsen som podcarst på ANR.dk.

6500 liter gratis benzin foræret væk på en time, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Foruden dette blev der gennem hele formiddagen uddelt frisksmurte rundstykker og poser med forfriskninger samt dagens avis til de ventende kunder i køen. Og kø, det blev der. Allerede to-en-halv time før tankanlægene blev givet fri ved middagstid, begyndte de første kunder at holde i kø ude på sidevejen til tankstationen. Hen mod middagstid nåede køen op over 7-800 meters længde!

Efter op mod to-en-halv times venten blev de fire tankanlæg givet fri præcis klokken 12, og ved hjælp af op mod 20 Shell-medarbejdere – mig selv inklusiv – forløb hele arrangementet fredeligt og uden problemer. Kunderne kom, blev fyldt helt op, og kørte med det samme igen for at give plads til den næste i køen. Efter en times tankning og 156 kunder kunne Shell med glæde opgøre, at over 6.500 liter benzin var blevet givet kvit og frit ud til de Aalborgensiske billister.

Som tidligere nævnt arbejder jeg selv på denne Shell tankstation – Pro-Street.dk køres udelukkende på fritidsbasis – og der kan desværre ikke leveres nogle billeder fra denne ellers så festlige dag.

Fakta:
Navn: Shell FuelSave 95 oktan blyfri
Hjemmesidewww.Shell.dk
Lokaliseret:
Shell Forbindelsesvejen, Løvbakken 2, 9400 Nørresundby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.