fbpx

500 hk i W12 Toureg

Det tyske tuningsfirma CoverEFX, har netop udgivet billeder og information omkring deres nye projekt, en VW Toureg W12 med hele 500 hestekræfter

Det er ikke længe siden, at den hvide lakering dominerede bilverdenen totalt. Alle biler og projekter blev lakeret hvide, hvilket jo så fedt ud til nogle projekter. Men det er ved at vende nu. Folie er vejen frem for det her projekt, hvor hele bilen er blevet “lakeret” i mat grå/sort på  eksteriør delen. Det er faktisk smart på den måde, at det samtidig går ind og beskytter den originale lak. Alle de andre dele som luftindtag, frontgrill og spejle der normalt er i krom, er blevet lakeret sorte, og for at slutte det hele af, har de lakeret baglygterne mørkere.

500 hk i W12 Toureg, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests 500 hk i W12 Toureg, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Klimaanlægget i bilen er optimeret, og ved at bruge solfilm i ruderne, skærmer de yderligere af for varmen fra solen. Hvis vi kigger under hjelmen på bilen, har CoverEFX tunet den store W12 motor helt op til 500 hestekræfter, ved at ændre på software optimeringssystemet i bilen, som der blandt andet fjerner begrænseren til tophastigheden, et nyt sports luftfilter og nyt udstødningssystem.

500 hk i W12 Toureg, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Elektronik er en stor del af en Toureg, og via dens originale elektronik, er det lykkedes CoverEFX at sænke bilen ned, uden at miste komforten i undervognen, som mange tunerbiler ellers mister, når de får en anden undervogn på. Et par store sorte 22-tommer Kahn RS-L letvægtsfælge (10×22) har fundet sin plads på bilen, i en fed sort/rød lakering. 295/30-22 Pirellli Zero Scorpion dæk sørger for at bilen får maksimalt greb på vejen. Prisen for bilen inklusiv tuningen, kan købes for 140.500 Euro – plus danske afgifter og hvad der måtte høre til.

Fakta boks:
Navn: VW Toureg W12
Hjemmeside: www.CoverEFX.de----escape_sem_autolink_uri:2b9d10b3b2c61d4cdc5d58955a843d17----Lokaliseret: Tyskland
Kontakt: h.lemke@CoverEFX.de

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.