fbpx

3 X Mercedes-Benz SLS AMG til familie photo (Video)

Mercedes-Benz viser i nogle videoer på Youtube, deres tre kronjuveler. SLS AMG, SLS AMG Safety car samt SLS AMG GT3 bliver luftet på samme tid. Se de små teaser videoer her.

3 X Mercedes-Benz SLS AMG til familie photo (Video), Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Mercedes Benz SLS AMG, SLS AMG GT3 plus SLS AMG Safety car samlede på samme tid og sted. Så bliver det vist ikke bedre. Mercedes-Benz arbejder på en video med disse tre modeller, som mest er en reklame for deres SLS AMG Safety car der er bygget til Formel 1 2011.

Vi har tidligere skrevet om Mercedes-Benz SLS AMG Safety car men har du endnu ikke læst denne artikel så bygger modellen på den standart 63 AMG V8 udgave med 571 HK og 650 NM.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5

En af videoerne viser også et interview med første køreren af SLS AMG Safety car i Formel 1. Bernd Mayländer har til ansvar at styre og hjælpe Formel 1 deltagerne i at overholde fartgrænserne. Bernd Mayländer startet hans karriere i slutningen af 80`erne og har kørt Formel 1 safety car siden år 2000, kun afbrudt i 2001 hvor den blev ført af en anden kører.

Nu mangler der kun en SLS AMG Black Series i familietræet, men ind til da kan du nyde videoerne nedenfor.

[youtube]ZDrNMv3IFBk[/youtube]

[youtube]NM-yH5RiOps[/youtube]

[youtube]PWAxlB40kc4&feature[/youtube]

[youtube]GOeGQiYp6mI&feature[/youtube]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

  1. Et par klassikere må man sige. Ja så fås det vist ikke meget bedre. Synd vi har danske registreringsafgifter at slås med, ellers ville der nok køre flere sådanne biler rundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.