25 år med BMW M3

1985 var året hvor BMW ændrede bilbranchen. Her kom den første BMW M3 til verden og lige siden har den ikke været upopulær eller glemt et sekund. BMW har lavet en film, som giver en kort historie om BMW M3’s historie.

25 år med BMW M3, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Året var 1985. Der var allerede mange unikke biler på markedet, men ingen som BMW M3. Det hele startede med at racerudgaven af BMW’s 3-serie skulle produceres og sælges til private, for at kunne deltage i gruppe A, som den deltog i. Allerede fem måneder efter produktionsstart i 1986, havde BMW M3 allerede solgt de 5000 stk. som var kravet for at kunne deltage i gruppe A.

I årene efter vandt BMW M3 flere løb end nogen anden touring car havde gjort før. De mange sejre gjorde den kun endnu mere populær som gade bil, og fordi den var brugbar blev det hurtigt en efterspurgt vare. Den kunne bruges som gaderacer, firmabil eller familiebil. BMW M3 har siden da været benchmark for mange andre BMW modeller, men også andre producenters modeller.

Nyd filmen, som viser og fortæller hvorfor vi alle holder så meget af BMW M3 – hvad end det er den første eller nyeste M3.

 

Vi har nedenfor samlet de mange artikler som vi har skrevet omkring BMW M3, så slå dig løs i viden, billeder og film fra de sidste 25 år hvor BMW M3 har eksisteret.

11 minutters ren M3 porno

Bmw M3 GTS er ikke så hurtig som forventet

Bmw M3 Tiger-edition

Enhver BMW mekanikers våde drøm

Masser af fede motorlyde

[nggallery id=286]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!