fbpx

2012 BMW M5 får 4×4

I følge et interview viser det sig, at der muligvis kommer firehjulstræk på den næste version af BMW M5. Det “hinter” ihvertfald manden bag, Albert Biermann

2012 BMW M5 får 4×4, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I et af de mange træk op til lanceringen af den næste BMW M5, har BMW været ude og fortælle, at der muligvis kommer firehjulstræk på 2012 BMW M5. I et interview med Autocar, fortæller Albert Biermann der leder BMW M GmbH, at der vil komme nogle “all-wheel drive surprises” på M-modellerne i fremtiden. Det tyder derfor på, at BMW planlægger at smide et AWD system på den næste M5 – eller ihvertfald tilbyde muligheden til kunderne, ligesom det samme kommer til at ske for den næste BMW M3 og BMW M6.

[youtube]msCwWR1BD-8[/youtube]

Der blev ikke givet nogen konkret tid på dette, men systemet på bilerne skal være med til at flere købere i de kolde dele af verden skal få interesse for bilerne. Heriblandt folk fra de nordøstlige dele af USA.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5

Autocar rapporterer ydermere med informationer om motorydelsen. Det skulle efter sigende blive 560 hestekræfter og 691 Nm og en 0-100 km/t tid på 4.5 sekunder.
Debut for BMW M5 sker på bilshowet i Frankfurt i september, selvom man nok skal forvente at den kommer til at være meget identisk med “Concept” modellen på billederne.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.