2012 BMW M5 får 4×4

I følge et interview viser det sig, at der muligvis kommer firehjulstræk på den næste version af BMW M5. Det “hinter” ihvertfald manden bag, Albert Biermann

I et af de mange træk op til lanceringen af den næste BMW M5, har BMW været ude og fortælle, at der muligvis kommer firehjulstræk på 2012 BMW M5. I et interview med Autocar, fortæller Albert Biermann der leder BMW M GmbH, at der vil komme nogle “all-wheel drive surprises” på M-modellerne i fremtiden. Det tyder derfor på, at BMW planlægger at smide et AWD system på den næste M5 – eller ihvertfald tilbyde muligheden til kunderne, ligesom det samme kommer til at ske for den næste BMW M3 og BMW M6.

[youtube]msCwWR1BD-8[/youtube]

Der blev ikke givet nogen konkret tid på dette, men systemet på bilerne skal være med til at flere købere i de kolde dele af verden skal få interesse for bilerne. Heriblandt folk fra de nordøstlige dele af USA.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5

Autocar rapporterer ydermere med informationer om motorydelsen. Det skulle efter sigende blive 560 hestekræfter og 691 Nm og en 0-100 km/t tid på 4.5 sekunder.
Debut for BMW M5 sker på bilshowet i Frankfurt i september, selvom man nok skal forvente at den kommer til at være meget identisk med “Concept” modellen på billederne.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker