fbpx

2011 Subaru Impreza: Vingen er tilbage!

Der er netop trillet en nyhed ind af døren fra Subaru.
Den 1 april skydes
New York International Auto Show i gang, og Subaru står klar med en nyhed, som de netop har sendt ud til div. internetmedier.

2011 Subaru Impreza: Vingen er tilbage!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det drejer sig om 2011 model Subaru Impreza WRX STi.
Der gisnes om hvordan den mon ser ud, og på The Motor Report har man leget lidt med computeren for at give et eksempel på udseendet. 
Generelt på div. internetmedier er man dog enig om at det må være en Sedan version, specielt med den store spoiler bagpå bilen.

Men det er kun gæt.
Informationerne fra Subaru er nemlig sparsomme, og det eneste nyheden er blevet lanceret med er ordene:”The spoiler is back!”.
Den nuværende Impreza fås kun som hatchback, så man kan håbe på at Subaru er gået lidt tilbage i historien og fundet skitsen fra den super fede Sedan frem igen, og givet den et ‘makeover’.

Lige meget om det ender med at være en sedan eller hatchback, så får den plads ved siden af den faceliftede version af Impreza i New York.
Vi følger nyhederne om bilen, når de ruller ind på mailen.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.