2011 Subaru Impreza: Vingen er tilbage!

Der er netop trillet en nyhed ind af døren fra Subaru.
Den 1 april skydes
New York International Auto Show i gang, og Subaru står klar med en nyhed, som de netop har sendt ud til div. internetmedier.

2011 Subaru Impreza: Vingen er tilbage!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det drejer sig om 2011 model Subaru Impreza WRX STi.
Der gisnes om hvordan den mon ser ud, og på The Motor Report har man leget lidt med computeren for at give et eksempel på udseendet. 
Generelt på div. internetmedier er man dog enig om at det må være en Sedan version, specielt med den store spoiler bagpå bilen.

Men det er kun gæt.
Informationerne fra Subaru er nemlig sparsomme, og det eneste nyheden er blevet lanceret med er ordene:”The spoiler is back!”.
Den nuværende Impreza fås kun som hatchback, så man kan håbe på at Subaru er gået lidt tilbage i historien og fundet skitsen fra den super fede Sedan frem igen, og givet den et ‘makeover’.

Lige meget om det ender med at være en sedan eller hatchback, så får den plads ved siden af den faceliftede version af Impreza i New York.
Vi følger nyhederne om bilen, når de ruller ind på mailen.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!