fbpx

Spyshots: Mercedes-Benz E-klasse Cabriolet

Mercedes kom først på året med en ny Mercedes-Benz E-klasse.
Senere kom E Coupé og nu er der endnu en ny model på vej – Mercedes-Benz E-Cabriolet.

Spyshots: Mercedes-Benz E-klasse Cabriolet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Spyshots: Mercedes-Benz E-klasse Cabriolet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Pro-street.dk spottede den på vej hjem fra Essen Motorshow nede midt i Tyskland.
Bilen er bygget på E-Coupé og hvis man ser på modellen som den afløser, Mercedes-Benz CLK Cabriolet er den blevet godt 10 cm længere.

Grunden til at Mercedes vælger at lave netop denne model nu er at BMWs direkte konkurrent, som er BMW 3-serien der tilmed fås i cabriolet. Her har Mercedes-Benz i dag ikke en direkte konkurrent til den meget populære model fra BMW.

Motor programmet for bilen skulle efter hvad vi har hørt, blive den samme som allerede er til E-klassen i dag, hvilket betyder at den nye Mercedes kommer med 4, 6 og 8 cylinderet motorer hvor man i dag har den største model E55, som bliver bygget af Mercedes’ stylings afdeling, AMG.

Bilen vil blive sendt på markedet i slutningen af 2010 eller starten af 2011.
Vi skal nok være klar når den kommer på gaden til at give dig en test af den meget smukke bil.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.