2010 BMW 6-serie Coupé

Forud for Paris Motor Show i år, vælger BMW at offentliggive de første billeder af en Concept 6-serie Coupé. Her er alle billederne og informationer om bilen.

2010 BMW 6-serie Coupé, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Som så mange af de andre bilproducenter, der vælger at lancere nyheder frem til Paris Motor Show, går BMW nu med i legen om at udgive billeder før tid.
Designet til at være “stylish and authentic expression of superior sports performance”, er bilen en to-dørs version af den store Concept Gran Coupe. Bilen får LED forlygter, de store nyre på fronten, et udstødningssystem med fire afgangsrør og 20-tommer aluminiums fælge mm.

 2010 BMW 6-serie Coupé, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I kabinen er der todelt læder i base og brunt. En masse af panelerne er i træ og så har bilen en sort lakeret midterkonsol. En 10.2-tommer skærm med iDrive er til at finde samt et digitalt instrumentering og et 16-højtalers Bang & Olufsen anlæg, glastag og meget mere.
BMW vil ikke ud med informationer om maskinen under hjelmen, men der gættes på en twin-turbo 4.4-liters V8 med 400 hestekræfter og 609 Nm.

– Kom med når Pro-Street.dk holder 5 års fødselsdagsevent!
2010 BMW 6-serie Coupé, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!