20 årig chauffør smadrer Gumpert Apollo

Man skal ikke være alt for smart i en fart når man er ung og får muligheden for at drøne rundt i en superbil, der samtidig er super speciel. Det har en 20-årig chauffør nok lært nu, efter at han har smadret en Gumpert Apollo til ukendelighed.

20 årig chauffør smadrer Gumpert Apollo, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

En tysk fyr på 20 år, skylder nok mor og far en stor undskyldning for resten af livet. Eller ihvertfald den person, som har ejet denne bil. Det drejer sig om, at der er blevet smadret en Gumpert Apollo til en værdi af 300.000 Euro. Fyren bag rattet har helt sikkert skulle vise sine evner frem, da han i en kurve mister bilen pga alt for høj fart.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5

I følge politiet skete det på en vej mellem de tyske byer Brokdorf og Wilster i et skarpt venstre sving. Ved siden af den 20-årige chauffør sad en 19 år gammel pige. Mon ikke de to var kærester?
– Heldigvis kom ingen personer til skade. Men bilen – den kan du sikkert finde på en auktion et sted i Tyskland.
Billeder af: T-online.de

20 årig chauffør smadrer Gumpert Apollo, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!