fbpx

1. Viborg træf hos Jysk Autoudstyr 2010

Lørdag d. 1. maj blev årets første træf i Viborg afholdt. Man havde valgt at gentage succesen fra sidst år, ved at holde det hos Jysk Autoudstyr. Sidste år trak dette træf omkring 700 biler til området og var en kæmpe succes.

1. Viborg træf hos Jysk Autoudstyr 2010, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Jysk Autoudstyr havde sørget for at der var underholdning på pladsen. En DJ der stod og spillet lidt musik hele aftenen, pølsevognen var på plads så man kunne få stillet sulten, og der var masser af gode tilbud i butikken. Vejret viste sig fra sin gode side, dog blæste det så meget at det føltes som minus grader. Dette gjorde desværre at folk ikke blev hængende alt for længe, men mellem 19.30 og 21.00 var pladsen fyldt op stort set hele tiden.

1. Viborg træf hos Jysk Autoudstyr 2010, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests1. Viborg træf hos Jysk Autoudstyr 2010, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Træffet havde alt hvad der nu hører til et træf i Viborg. Flotte og gennemførte biler, knap så flotte og slet ikke gennemførte biler, og så selvfølgelig babes og unge knægte med deres hunde. Alt det som er med til at give den stemning man kender fra træf i Viborg.

1. Viborg træf hos Jysk Autoudstyr 2010, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Alt i alt var det endnu engang en stor succes med mange mennesker og biler. Lørdag d. 1. maj 2010 var en dag med mange træf og events rundt om i landet. Det årlige Koed træf, Scandinavian Drifts første runde på Vandel Park og div. træf rundt om i de større byer. Politiet var også forbi men uden at forstyrre træffet.

1. Viborg træf hos Jysk Autoudstyr 2010, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests 1. Viborg træf hos Jysk Autoudstyr 2010, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Pro-Street.dk glæder sig til at komme forbi igen næste gang til endnu et godt træf i Viborg. Til den tid burde det også være lidt varmere, hvilket helt sikkert vild gøre træffet endnu større.

Fakta:
Event: Jysk Autoudstyr åbenhus. 1. maj 2010.
Hjemmeside: www.JyskAutoudstyr.dk
Lokation: Jysk Autoudstyr, Vognmagervej 6, 8800 Viborg.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.