Om

Pro-Street.dk er et online bilmagasin, drevet på blog systemet WordPress. Pro-Street.dk drives af frivillige kræfter, og af skribenter fra hele landet med hver deres spidskompetencer. Vi bestræber os på at levere relevante bilnyheder og dække events fra både indland og udland på ugentlig basis året rundt.

Pro-Street.dk blev startet den 11. august 2005, og har siden da udviklet sig til det magasin det er i dag. Der forsøges forskellige projekter i tide og utide, for løbende at målrette mediet til målgruppen, trends og seneste nye teknologier.

Igennem de sidste par år har der været masser af nye tiltag og omstruktureringer, og i starten af 2019 er der sat en målsætning for at sprit nyt setup der skal danne rammen for fremtiden.

Pro-Street.dk har igennem tiden lavet større samarbejdsaftaler med f.eks Michelin Nordic, Discovery Channel, en længere række af De Danske Bilimportører, diverse bilmesse, biltræf og bilevent arrangører i større og mindre grad.

Med tiden har flere skribenter fra Pro-Street.dk, blevet headhuntet af store etableret bilmagasiner eller fortsat andre steder i bilbranchen med de erfaringer skribenten har draget sig af samarbejdet fra Pro-Street.dk

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker