Hjem » Featured Forside » Ny KIA Ceed fra 2895 kroner om måneden

Ny KIA Ceed fra 2895 kroner om måneden

Hvad end det skal være 5-dørs eller stationcar, er der skarpe priser på KIA Ceed

Med en udbetaling på 9.995 kroner og en månedlig ydelse fra 2.895 kroner, kan du stikke afsted med den nye KIA Ceed.

Uanset hvilket kørselsbehov du måtte have, kan du undgå helt at skulle sætte dig ind i hvad fjederskål, støddæmpertårn og skrotbunke mon betyder. Og regningen når bilen pludselig går i stykker, skal du heller ikke tænke yderligere over, ligesom bilens tab i værdi når den skal sælges, heller ikke er nogen bekymring. Og det er ud over en attraktiv forsikring.

Hvad end du skal bruge en 5-dørs bil eller en stationcar, så er den nye KIA Ceed klar med et modent og sporty design samt mere effektive motorer og dynamiske køreegenskaber, til forskel fra den tidligere model. I flæng af det nye interiør med mange forbedringer, bragte det KIA Ceed helt frem til finalefeltet i dettes års kåring af Årets Bil 2019.

Løbetiden på den nye KIA Ceed laves over 36 måneder, og så bestemmer du helt selv den månedlige ydelse, alt efter dit kørselsbehov og valg af bilmodel.

Og så tænker du sikkert hvad du får, for den lavest ydelse. Og her byder KIA på en KIA Ceed med 15.000 km om året. Varianten er en Ceed Vision med en 1,0-liters T-GDI motor, som yder 120 hestekræfter. Af udstyr har den f.eks sædevarme i forsæderne, varme i rattet, Apple CarPlay, automatisk nødbremse, bakkamera med dynamisk guide, touchskærm og LED kørelys. Den fås for 2.895 kroner om måneden, uanset om du vælger 5-dørs eller stationcar (SW).

Vil du have lidt flere kræfter under hjelmen, så kan en 1,4-liters turboladet benzinmotor med 140 hestekræfter fås for 400 kroner mere om måneden, med samme antal på kilometerbegrænsningen. Her kan du også selv vælge frit mellem 5-dørs eller stationcar (SW).

Vil du have automatgear, kan en variant med KIA’s 7-trins DCT gearkasse og en 1,4-liters T-GDI motor samt lidt mere udstyr i Comfort modellen, fås for priser til 3.695 kroner om måneden. Det gælder dog kun for stationcar-varianten (SW).

Som ved de fleste andre fabrikanter, skal du selvfølgelig selv betale for brændstof, dæk og forsikring. En forsikring til den nye KIA Ceed, fås fra 3.395 kroner årligt (kasko og ansvar) igennem KIA-forsikring.

Du kan se hele KIAs privatleasing program her.

Tjek også

Spyshots: Her er den nye Porsche Taycan elbil

Et læsertip førte os på sporet af Porsche Taycan i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *