Hjem » Nyheder » Bil Mærker » Audi » Ny Audi R8 får laser-forlygter

Ny Audi R8 får laser-forlygter

Audi har udgivet en lille teaser på den næste Audi R8

En teaser for den næste Audi R8 er blevet udgivet på nettet. Det viser, at bilen får laser forlygter.

Bilen får sin endelige debut på Geneve Motor Show, og indtil da må vi nøjes med en række teaser billeder som disse. Billedet viser kun en lille smule af bilen, men de matcher meget godt det spyshot fra en garage der kom ud af bilen forleden. Det ligner dog at modellen på teaser billederne har kulfiber vinger ved luftindtaget. Det havde den hvide model på spionbillederne ikke, men den havde formentlig heller ikke alle delene monteret.

LÆS OGSÅ: Kom med som passager i Porsche 918 Spyder

Ud over billederne vi ser her, har Audi fortalt at bilen får LED forlygter som standard med hele 37 led’er per lygte. For en merpris, kan man bestille bilen med laser forlygter. De skulle give bilen op til dobbelt i lys længde. Til forskel for det lys vi kender idag fra xenon, som er lyseblåt i farven, så vil laser lyset være helt hvidt.

Fremtiden byder på en plug-in hybrid

Rygter siger at den næste Audi R8 vil have en 5,2-liters V10 under hjelmen. Det spås nemlig, at Audi dropper den 4,2-liters V8, så modellen fremover udelukkende kommer som V10. Det gør, at bilen får en ydelse på 578 hestekræfter. En mindre benzinudgave (formentlig med turbo), kommer til modelrækken senere mens en turbodiesel kunne komme på tale.

Den næste Audi R8 får sin debut på Geneve Motor Show i næste måned, og vil stå ved siden af den fuldelektriske E-Tron. De kommer begge til salg på samme tid.

I fremtiden vil vi formentlig også kunne støde på en plug-in hybrid udgave i løbet af de kommende år. Det betyder formentlig en variant med V6-motor eller fire cylindere med turbo, sammen med en elektrisk udgave.

Tjek også

Spyshots: Her er den nye Porsche Taycan elbil

Et læsertip førte os på sporet af Porsche Taycan i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *