Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Zenvo ST1 bryder i Brand under Copenhagen Historic Grand Prix

Danske Zenvo ST1 er atter i brand, denne gang under Copenhagen Historic Grand Prix

*Opdateret 22:54: Zenvo Automotive har udtalt sig til Pro-Street.dk, og fortalt at de vender tilbage med en årsag på et senere tidspunkt. Der er flere indtryk der lige skal samles op på, men som udgangspunkt mistænker de også selv, at det må have været en defekt på brændstoftilførslen, som var årsag til ulykken idag.

Søndag eftermiddag var der Copenhagen Historic Grand Prix i København, hvor masser af motorsports interesserede var samlet til en masse god underholdning fra kendte danske racerkører og royale personer.

Midt under et af racerløbene, brød den danske Zenvo ST1 pludselig i brand. Det er ikke første gang det sker. Senest skete det under Top Gear testen, hvor bilen også brød i brand.

LÆS OGSÅ: Her kører Zenvo ST1 i gruset under Sportscar Event 2010

Bilen som Zenvo havde med til dette løb, rygtes i første omgang at være privatejet. Men det viste sig at være en udviklingsbil fra Zenvo. Denne dag skulle den dog køre med et nyt setup, bestående af ny gearkasse og ny udstødning.

Årsagen til ulykken skyldtes formentlig en defekt i benzintilførslen. En officiel udmelding fra Zenvo ventes.

Kort efter hændelsen blev bilen dog slukket og dækket til, hvor efter den blev kørt væk.

Se et andet videoklip af selve “eksplosionen” på vores Facebook lige her.

[nggallery id=441]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.