WRC Galleri: Rallybilerne

Rallybilerne er faktisk ikke specielt kraftfulde

I samarbejde med Michelin

En ting der slår mig ved rally er, at bilerne faktisk ikke er specielt kraftfulde. For det er jo ikke deres topfart, som er afgørende. Stort set alle bilerne, er små ombyggede tre-dørs personbiler, som selvfølgelig har fået lidt motortuning, men faktisk primært er sat op med de korrekte dæk, en fast undervogn, en strippet kabine og brede skærme med store spoilere. For i rally er det hurtigheden der er afgørende, når de med over 100 km/t flyver gennem skarpe sving på helt normale grusveje.

I galleriet herunder kan du se billederne fra podieområdet. Her kom bilerne kørende ind på strandboulevarden i Spanien, efter de havde kørt løbet færdigt, blandt helt normal trafik. Det betød at mange politifolk var blevet udkommanderet til at varetage opgaven om, at trafikken skulle ind til siden eller stoppes, når en rallybil kom kørende. Et meget imponerende setup, der så ud til at fungere godt! Men det må godt nok være underligt at komme kørende, og pludselig kommer en kendt rallykøre og hans bil til syne i dit sidespejl og kort efter hurtigt forbi dig, mens du kører søndagstur på strandvejen.

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!