WRC Galleri: Fede biler ved WRC

Når der er rally i Spanien, tiltrækker det også fede personbiler

I samarbejde med Michelin

Når du er til rally i Spanien kan du ikke undgå at bemærke lige meget hvor du kommer, at området er stærkt præget af ægte rally fans. Det ses tydeligt på de personbiler, som drøner rundt i området og som holder parkeret nær de forskellige etaper.

Alle de steder hvor vi befandt os, om det var på motorvejen, på indfaldsvejene til byerne, om det var i naturen på de forskellige etaper eller hvor end det var, kom der konstant sportsvogne og små GTI’er kørende. Alt fra nyere hurtigere biler var at se, til ældre klassiske GTI’er. Men alle sammen med det til fælles, at ejerne måtte være sande rally fans siden de biler var købt.

I galleriet herunder kan du se et lille udpluk af de mange biler vi så. Primært, sjovt nok, Subaru Impreza og Mitsubishi Evolution!

Følg med resten af ugen, når vi lancerer et galleri fra vores WRC Tour 2014, i samarbejde med Michelin!

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!