fbpx

WRC Galleri: Blandede billeder

Tag til DHB i bjergene, og se rally i Spanien

I samarbejde med Michelin

Du tænker nok hvad det er jeg mener, med den tekst jeg bruger som indledning. Men når du er til WRC Rally i Spanien, oplever du også en helt speciel kultur. En meget bilnørdet, festivalsagtig kultur. Du oplever nemlig hvordan man i bjergene, langt op af vejene op til de forskellige prøver hvor man kan kigge, ser biler holde parkeret de mest mærkværdige steder. Du oplever pludselig ved selve prøverne, hvordan folk lægger i telte med grill, mad, køletasker og nok af bajere. Det er nærmest som at være til DHB i bjergene, når du er til rally i Spanien.

I det følgende galleri, kan du se med når vi går rundt i naturen. Vi oplevede en bjergvandring på hele to kilometer, fordi at det spanske politi ikke ville lukke os ind med bilen så vi kunne køre hele vejen op til prøven. Det betød en gåtur med oppakning, i bagende sol. På denne tur kan du se billeder af den flotte natur, og ikke mindst de mærkværdige parkeringer. På vej retur til vores bil, passerede vi blandt andet en gruppe fyre, som havde parkeret så langt ude i rabatten, at deres bil var på grænsen til at rulle rundt, ned af bjerget. De kom dog op uden skader.

LÆS OGSÅ:
Scandinavian Motor Show WEST 2014: Se Il Tempo Gigante live!

Ligeledes kan du se billeder fra pitten. Vi var ved VW Polo’erne og deres pit. Læg blandt andet mærke til de kæmpe hækspoilere, de super brede skærme og ikke mindst den super fede pit-stemning der er, når kørerne ankommer. Efter dette visit, tog vi til Michelin’s dækskifte område. Her kan du se hvor mange sæt fælge der lægger klar, og ikke mindst hvor mange fælge der er blevet beskadiget.

Og så har vi selvfølgelig til slut også samlet en række billeder, af hvad vi oplevede af sære ting, i podieområdet til slut i løbet. Se med herunder!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.