fbpx

Wimmer RS tuner på C63 AMG Stationcar

Wimmer RS giver C63 AMG Stationcar mere power

Wimmer Rennsporttechnik (Wimmer RS), har udgivet informationer og billeder af deres nye tuningsprojekt, bygget på C63 AMG Stationcar.

Bilen fremstår i en rød lakering med sorte 19-tommer BBS fælge. Der er ikke rigtig foretaget nogle ændringer på bilens design udadtil, andet end fælgene, farven og udstødningerne bagpå.

Men til trods for dette, så har bilen fået en række performance opgraderinger i form af en optimeret kørecomputer, der giver bilen en forøgelse på 130 hestekræfter. Det betyder, at den nu yder 640 hestekræfter fra den 4,0-liters V8 motor.

Wimmer RS har ikke fortalt noget om, hvor hurtig bilen er. Men en standard C63 AMG-S Stationcar, kører 0-100 km/t på bare 4,1 sekunder og har en topfart på 250 km/t, der som sædvanligt er elektronisk begrænset.

[nggallery id=483]

LÆS OGSÅ:
AMG-GT: Hvorfor ikke bygge den som åben?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.