fbpx

Washworld.dk: Åbningsdag i Herlev

Det nye koncept Washworld.dk, åbnede deres nye vaskehal i Herlev. Vi var med på dagen

 

Washworld.dk: Åbningsdag i Herlev, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

I weekenden den 28. februar til den 2. marts 2014 holdt Washworld.dk stor åbningsfest i Herlev på Dynamovej, under lanceringen af deres nye vaskehal. Washworld.dk er et nyt koncept, som stille og roligt spreder sig ud over Danmark, med det formål at give kunderne en abonnements ordning for at få vasket sin bil. Et koncept, der nok skal sætte skarp konkurrence til diverse tankstationer!

 

Vi tog forbi åbningen om lørdagen, og her var der allerede kø langt ud på vejen. Mange personer havde valgt at lægge vejen forbi, og Washworld havde lokket med gratis bilvask til alle, som kom forbi. På dagen var vasken en blanding af basis vasken, og guldvasken. Så alle bilerne fik lidt af det hele, og resultatet var ikke til at tage fejl af.

Til trods for at der var biler igennem vaskehallen konstant og køen voksede, valgte folk at blive i køen til det blev deres tur. Et par få havde ikke tid nok, og måtte dreje afsted igen. Alt i alt blev der vasket hele 430 biler samlet fra fredag til søndag, og det er rekord!

Washworlds teknologi er helt ny. Alt fra børster, til maskine, til måden at vandet bliver genbrugt på, benytter de nyeste teknologier. Det sker blandt andet ved, at farten kan sættes op på hver vask, da man har slået to maskiner sammen ‘ryg mod ryg’.

 

Under weekenden kom der over 100 nye medlemmere til, og de besøgende kom fra flere forskellige byer i nærområdet. Vi selv, havde taget turen fra Amager til Herlev. Andre kunder kom fra andre steder, som Lyngby og Aveøre. På dagen blev der hygget godt om de fremmødte, mens der blev fortalt omkring konceptet til de mange interesserede.

[nggallery id=780]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.