Walker-sag: 6 måneder i fængsel for at tage vragdele

Teenager sendt i fængsel efter at have taget dele fra Walker-vrag

Walker-sag: 6 måneder i fængsel for at tage vragdele, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Paul Walker vrag

Det kan være en dyr fornøjelse, at tage et stykke fra den Porsche som Paul Walker døde i sidste år. Det fandt en teenager ud af forleden, da han på video ses tage et stykke fra vraget og stikke af.

Retten i USA gav nemlig den unge fyr hele 6 måneder i fængsel, da han erhvervede sig et stykke historie.

Videoen har skabt et større ramaskrig, fordi at så mange fans verden over sørger over tabet af så stor en skuespiller. Store debatter har udfoldet sig på diverse medier, både for og i mod teenagerens dom. En masse Walker-fans mener den er retfærdig, mens andre kritikere mere at den er over stregen.

De nærmere informationer omkring hvad der mere er sket, er lidt svære at finde hoved og hale i. Men det virker til, at to andre personer også får en dom, da de også under transporten af vraget, skulle have erhvervet sig dele fra den smadrede Porsche Carrera GT.

Se videoen herunder.

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!