VW Golf R400 får snart grønt lys til produktion

Volkswagen har fortalt, at de er tæt på at give Golf R400 grønt lys til produktion

Det er næsten et år siden at Volkswagen imponerede verdenspressen med deres Golf VII R-baseret R400 koncept ved Auto China i Beijing. Næsten med det samme, kom der rygter om at bilen meget nemt kunne komme i produktion. Og nu bekræfter teknisk chef Heinz-Jakob Neusser, at man udfører lidt ekstra udvikling på bilen med henblik på at kunne give den grønt lys til produktion.

Hvis bilen får grønt lys, kommer den til at være meget lig den konceptbil vi så sidste år. Det betyder at den tre-dørs Golf får en vægt på omkring 1.420 kilo ligesom konceptet,  der havde en 2,0-liters turbo motor under hjelmen, hentet hjem fra Golf R som tilmed havde fået nogle opgraderinger så den yder 400 hestekræfter og 450 Nm. Det gør den hele 100 heste og 7o Nm stærkere.

Bilen bliver udviklet af Volkswagens R-afdeling, og så får den 4Motion firehjulstræk, en seks-trins DSG gearkasse og en 0-100 tid på 3,9 sekunder (1 sekund hurtigere end Golf R) og en topfart på 250 km/t (konceptbilen var begrænset til 280 km/t).

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!