fbpx

Vorsteiner giver Lamborghini Urus et nyt look

Ny motorhjelm, kæmpe diffuser og masser af kulfiber til Urus

Når du atter engang ikke er vild nok med din performance bil, så er der altid opgraderinger at hente et sted i det store udland. Nu har tunerne fra Vorsteiner fortalt, at de fra 2019 vil tilbyde nye dele til din i-forvejen vilde Lamborghini Urus. Hvis altså du er så heldig, at have sådan en!

Den store SUV får masser af nye dele, og der er allerede åbent for bestillinger.

Blandt de nye ændringer findes en stor underlæbe på fronten. Ja faktisk er hele det nederste af forkofangeren ændret til kulfiber dele, som nu giver bilen et ekstremt look.

På toppen er motorhjelmen blevet ændret, så den nu har et kæmpe luftindtag i toppen. Det minder lidt om noget fra en Mitsubishi Lancer Evolution, den gang Fast and Furious tiderne var over os. Motorhjelmens ændringer er selvfølgelig også bygget i kulfiber.

Hen af siden løber et nyt sideskørt med vinge på, igen i kulfiber, mens der bag på bilen er blevet plads til en gigantisk diffuser, to store kulfiber spoilere og selvfølgelig bilens fire store udstødninger.

Fælgene skulle også være nye, selvom de godt nok ligner bilens standard hjul. Men store er de, og dertil er den store SUV blevet sænket en hel del, så den nu ligger lavt hen over de store hjul.

Vorsteiner giver Lamborghini Urus et nyt look, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Udelukkende styling

Billederne fra Vorsteiner er blot computertegninger, og selve pakken de har udgivet, er udelukkende ren styling.

Men det ændrer jo ikke på, at den store Lamborghini Urus er en heftig karl. Under motorhjelmen ligger en 4,0-liters twin-turbo V8-motor med 641 hestekræfter og 850 Nm!

Sammen med den otte-trins automatgearkasse og firehjulstræk, render den til 100 km/t på bare 3,59 sekunder, ifølge fabrikkens officielle tal.

Det siges dog, at en endnu kraftigere version af Urus er på vej. Det bliver en hybrid-variant, som dog stadigvæk vil benytte sig af den store 4,0-liters V8-motor.

Sammen med en elektrisk motor, vil den i 2019 komme på markedet og yde ikke mindre end 680 hestekræfter og samme 850 Nm! Tak for kaffe.

I 2020 kommer der tilmed en racing serie udelukkende for Lamborghini Urus biler. Her vil man kunne forvente at se den store bil i både offroad og normale veje, som vil være med til at understrege bilens potentiale, når først det går off-road.

[nggallery id=994]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.