Volkwagen Golf 4 R32, tunet på ny

 

HPerformance har tunet på den gamle R32 og gjort den vild

Tunerdrengene fra HPerformance har udgivet informationer omkring deres nye projekt, der er bygget på den gamle og fede VW Golf 4 R32!

Det er ret atypisk, at et tuningsfirma har fokus på de ældre modeller. De fleste tuningsværksteder ombygger nemlig kun på de aktuelle modeller fra fabrikanterne.

Men der har altid været et eller andet over denne model, formentlig det samme som HPerformance har synes. Derfor har den 3,2-liters V6 motor i den hurtige R32, blevet tunet til at yde 550 hestekræfter og 730 Nm. Standard yder den 240 hestekræfter og 320 Nm. Alt sammen blæst ud, gennem 4Motion firehjulstrækket.

Den højere ydelse er opnået ved at udskifte turboladerne til et par PHA EFR550 ladere, samt ved at opgradere på bilens software.

Hvad bilen går fra 0-100 km/t nu, er desværre ikke blevet oplyst. Men det burde være en del hurtigere end standard, eftersom at den originale bil klarer sprinten på 6,6 sekunder, og rammer en topfart på 250 km/t.

Mere end bare tuning
Ud over ydelsesopgraderingen er bilen også blevet sænket med en KW undervogn, den har fået 19-tommer HRE fælge med større bremseskiver og nye kalibre, en hjemmelavet vandkølet manifold, nyt udstødningssystem med 90 mm afgangsrør samt en elektronisk styret boost controller.

Er du blevet forelsket i denne opgraderingspakke, koster den omkring 35.000 Euro fra HPerformance.

[nggallery id=484]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!