fbpx

Volkswagen har mistet tusindvis af sprit nye biler i Kina

Ulykken i Kina har kostet Volkswagen tusindvis af biler

Den store eksplosionsulykke som fandt sted i Kina, har kostet Volkswagen tusindvis af sprit nye biler. En massiv eksplosion fandt sted i havneområdet i byen Tianjin, og kostede mere end 50 liv og sendte mere end 500 personer direkte på hospitalet.

Ulykken skete om natten, men da solen stod op, kunne omfanget af skaderne ses tydeligt. Tusindvis af huse har fået blæst vinduerne ind, forskellige dele er spredt flere hundrede meter væk fra deres oprindelige placeringer og ikke mindst en omfattende mængde helt nye biler er gået tabt.

Billederne herunder giver en lille ide om, hvor slemt det står til. Volkswagen og Land Rover biler står siden om side, fuldstændig brændt ned.

Tianjin lægger omkring 300 kilometer fra Kinas hovedstad Beijing, og rummer en kæmpe havn i det nordlige Kina. I følge Jalopnik, som har citeret en kinesisk kilde, er det Volkswagen som er hårdest ramt.

Ved eksplosionen skulle de havde mistet omkring 2.750 biler, heriblandt 1.065 Touregs, 114 Golfer, 391 Beetle’er, 84 Up!, 257 Tiguans, 39 varevogne og 28 Magotans (Passat) og 770 ‘Specials’, hvad end det så er.

Renault har også mistet en lang række biler. Over 1.000 biler er brændt ned til grunden.

[nggallery id=456]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.