fbpx

#ViTømmerTelefonen*01 – Biler fra gaden

#ViTømmerTelefonen er en ny artikelserie med biler fra gaden

#ViTømmerTelefonen er en ny artikelserie, med en lang række billeder af de flotte og super hurtige biler vi spotter i ny og næ i det danske land eller udland. Hvis du har nogle biler du godt vil dele, er du mere end velkommen til at sende dem ind til os enten via vores Facebook side, eller via Info@Pro-Street.dk.

I denne omgang har vi set en Hollandsk Mercedes-Benz C63 AMG, den nye Audi TT-S fra Sverige, en helt ny tysk Porsche 911 Targa, en ældre dame bag rattet i en dansk Mitsubishi Lancer Evolution, en række gamle klassikkere og så selvfølgelig et par røde Ferrari’er. Derudover spottede vi en hvid Rolls-Royce Ghost med guldfront på svenske plader. Dén er lidt af et særsyn.

Se de mange billeder i galleriet, og skynd dig at sende ind til os, hvis du har noget du vil vise frem! Husk at slette nummerpladen og sætte vandmærke på, hvis du har en Facebook fanside eller andet.

LÆS OGSÅ:
Første gang i Danmark: 1.200 hestes GT-R kommer til Auto Show i Odense
[nggallery id=556]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.