fbpx

#ViTømmerTelefonen*01 – Biler fra gaden

#ViTømmerTelefonen er en ny artikelserie med biler fra gaden

#ViTømmerTelefonen er en ny artikelserie, med en lang række billeder af de flotte og super hurtige biler vi spotter i ny og næ i det danske land eller udland. Hvis du har nogle biler du godt vil dele, er du mere end velkommen til at sende dem ind til os enten via vores Facebook side, eller via Info@Pro-Street.dk.

I denne omgang har vi set en Hollandsk Mercedes-Benz C63 AMG, den nye Audi TT-S fra Sverige, en helt ny tysk Porsche 911 Targa, en ældre dame bag rattet i en dansk Mitsubishi Lancer Evolution, en række gamle klassikkere og så selvfølgelig et par røde Ferrari’er. Derudover spottede vi en hvid Rolls-Royce Ghost med guldfront på svenske plader. Dén er lidt af et særsyn.

Se de mange billeder i galleriet, og skynd dig at sende ind til os, hvis du har noget du vil vise frem! Husk at slette nummerpladen og sætte vandmærke på, hvis du har en Facebook fanside eller andet.

[nggallery id=556]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.