Vind en Nissan Juke

Og vælg for 10.000 kroner udstyr

Traditionen tro holder Nissan Nytårskur den første weekend i det nye år (3. og 4. januar).

Denne gang fejres nytåret med det hele store brag af en fest med overflod af gode tilbud på både biler, tilbehør, finansiering og forsikring.

Få for 10.000 kr. valgfrit tilbehør med i købet
Ved køb af en Note, Pulsar, Juke, Qashqai eller X-Trail kan der i Nytårskur-weekenden frit vælges for 10.000 kr. tilbehør. Der skal bare tages ned fra hylderne. Det er med i prisen. Meget passende er der i samme weekend tilbud på et stort udvalg af sæt med komplette originale vinterhjul.

Nissan kunder tilbydes også et særligt godt servicetilbud i forbindelse med Nytårskuren. De kan i denne weekend købe udvidet tryghed i ekstra to år i forlængelse af deres fabriksgaranti på tre år. Der kan spares 35% på normalprisen. Udvidet tryghed gælder reservedele, reparationer og andre uventede udgifter samt vejhjælp, og træder i kraft, når nybilsgarantien udløber.

Vind en Nissan Juke
Alle besøgende i weekenden får muligheden for at vinde en helt ny Nissan Juke. Vel at mærke med den nye 115 hk benzin motor med turbo, og i Acenta udstyrsvariant med tech pack og color pack sort, 18” alufælge. Og så det bedste: i farven gul! Men er man ikke så heldig at vinde førstepræmien, er det i hver butik også muligt at vinde en iPad mini.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!