fbpx

VIND: Adgang til mandeweekenden MANDIG

 

Nu kan det være dig, som løber afsted med en billet til dig og din kammerat

MANDIG 2014
MANDIG 2014

Er du en rigtig mand? Sådan en der er til dyr spiritus, lækre biler og fede gadgets? Så er MANDIG weekenden formentlig noget for dig!

Den 4-5 oktober 2014, slår MANDIG dørene op for endnu en mandeweekend i Carlsbergs TAP 1 i København. Det sker i tidsrummet 10:00-18:00. Her vil du kunne fylde dit barskab op med kvalitets-sprut, skifte din gamle cykel ud med en ny og smartere en af slagsen eller måske erhverve dig et nyt kamera. Messen indeholder nemlig en masse forskelligt, inden for gadgets og tilbehør til den rigtige mand.

Derudover kan du se en række fede specialbiler. Vi tager ud og kigger nærmere på, hvilket dette er. Det skulle blandt andet være biler fra Ferrari, Formel 1 og en Le Mans Porsche!

Hertil vil der også være elektronik produkter, Hi Fi og ikke mindst ting fra den gastronomiske verden som du kan gøre en god handel på. Der er også smagsprøver hos de forskellige spiritusimportører. Af aktiviteter, kan du blandt andet udfordre din mandighed med vennerne.

LÆS OGSÅ:
VIND: To weekendbilletter til Auto Show Odense

Læs mere på Mandig.dk, og tilmeld dig på deres Facebook Event her.

Men du sagde jeg kunne vinde noget?

Yep, du har helt ret! I samarbejde med messearrangøren, har vi fået lov at udlodde to billetter til messen. Altså to til dig, så du kan tage en kammerat med!

Alt du skal gøre er, at tilmelde dig vores nyhedsbrev, som du finder her.

Så finder vi en heldig vinder fredag den 26 september 2014! Vinderen kontaktes direkte på den tilmeldte e-mail adresse. Så hold øje med din indbakke! Vi trækker lod blandt alle de tilmeldte e-mail adresser på udtrækningsdagen. Så hvis du allerede har afmeldt dig igen, deltager du ikke i konkurrencen længere. Læs nærmere informationer om nyhedsbrevet herunder.

Nyhedsbrevet kan altid frameldes igen, via afmeldingsformular i det udsendte nyhedsbrev. Nyhedsbrevet kommer én gang om ugen, og indeholder en liste over de sidste nye artikler fra ugen der er gået. Nyhedsbrevet er gratis og uforpligtende, og din e-mail adresse bliver IKKE videregivet, solgt eller lign. til tredjepart eller andet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.