fbpx

Vin Diesel opkalder datter efter Paul Walker

Vin Diesel har afsløret at han vil kalde sin datter Pauline, til ære for Paul Walker

Vin Diesel har fortalt at han vil opkalde sin datter ‘Pauline’, til ære for hans afdøde ven Paul Walker.

De to udgjorde en stor rolle i filmserien Fast and Furious, men efter ulykken den 30 november hvor Paul Walker døde i et fatalt biluheld i en Porsche Carrera GT, er det meste af næste film uden ham.
[relatedpro]
I et interview med The Today Show’s vært Natalie Morales, fortæller Vin Diesel at ham og konen Paloma Jimenez, har aftalt at opkalde deres datter ‘Pauline’ til ære for Paul Walker.

Vin Diesel har beskrevet ideen bag med ordene;

“it felt like a way… to keep his memory a part of my family and a part of my world.”

Under helikopterturs interviewet, fortæller Vin Diesel også:”there’s no other person that I was thinking about as I was cutting this umbilical cord. I just… knew he was there.”

Den næste film, Furious 7, kommer i biografen i næste uge hvor hele 85% af optagelserne med Paul Walker nåede at komme i hus. Resten er optaget med hans brødre Cody og Caleb som standin, samt en række computerskabte scener.

Kilde: Today.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.