Vin Diesel: Der kommer en mere!

Vin Diesel hinter under et interview, at der kommer en Furious mere

Vin Diesel har været med i et TV-interview, hvor han afslører at der kommer en ‘Furious’ mere, fra den succesfulde franchise filmserie.

Det sker kort tid efter, at den syvende udgave er kommet i biografen verden over. Men det kommer ikke som den store overraskelse, da man allerede tilbage i November sidste år kunne læse, at der mindst kommer tre film mere i serien.

LÆS OGSÅ: Fast and Furious 7 sælger 384 mio ved debut

Vin Diesel blev inviteret i sidste måned til Jimmy Kimmel liveshowet på ABC, hvor han i et interview fortalte at Kurt Russell karakteren, vil vende tilbage i den næste film som bliver optaget og finder sted i New York.

Det spås at den næste film i rækken vil blive instrueret af Justin Lin, der også var ansvarlig for Tokyo Drift i 2006, Fast and Furious i 2000, Fast Five i 2009 og Fast and Furious 6 i 2013. Den næste film vil også introducere nye karakterer som Donna Langley, mens Paul Walker altid vil være en “integreret del af historien”.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!