Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Video: Tyve stjæler BMW M3

 

I England er de hårdt plaget af biltyverier. Her stjæles en BMW M3

 

Video: Tyve stjæler BMW M3, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

BMW M3 bliver stjålet
I den følgende video, som du om et øjeblik skal se, vises der en video af hvordan en BMW M3 for nylig blev stjålet i England. Et tyveri, der sker ret ofte.

 

I den første del af året, blev en masse BMW’er stjålet i England. Det skete ved, at tyvene fik adgang til bilen via OBD stikket (On Board Diagnostics), og på den måde kunne programmere en blank nøgle, som gav dem adgang til at starte bilen og køre væk.

 

BMW har siden været ude med opdateringer til X5 og X6 modellerne, som er blevet bygget mellem 2007 og september 2011. Resten af modelprogrammet er blevet lovet en tilsvarende opdatering.

 

Som du kan se på videoklippene, bliver denne BMW M3 stjålet på samme måde. En metode, som vi har set tidligere på året, med en BMW 1-serie M Coupe.

 

Første del:
[youtube]mlDnx8hv2OE[/youtube]

 

Anden del:
[youtube]w4ZkxnHGCbg[/youtube]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.