fbpx

Video: Tyve stjæler BMW M3

 

I England er de hårdt plaget af biltyverier. Her stjæles en BMW M3

 

M3 tyveri

 

BMW M3 bliver stjålet
I den følgende video, som du om et øjeblik skal se, vises der en video af hvordan en BMW M3 for nylig blev stjålet i England. Et tyveri, der sker ret ofte.

 

I den første del af året, blev en masse BMW’er stjålet i England. Det skete ved, at tyvene fik adgang til bilen via OBD stikket (On Board Diagnostics), og på den måde kunne programmere en blank nøgle, som gav dem adgang til at starte bilen og køre væk.

 

BMW har siden været ude med opdateringer til X5 og X6 modellerne, som er blevet bygget mellem 2007 og september 2011. Resten af modelprogrammet er blevet lovet en tilsvarende opdatering.

 

Som du kan se på videoklippene, bliver denne BMW M3 stjålet på samme måde. En metode, som vi har set tidligere på året, med en BMW 1-serie M Coupe.

LÆS OGSÅ:
Disse 10 historier kunne I bedst lide i 2020

 

Første del:
[youtube]mlDnx8hv2OE[/youtube]

 

Anden del:
[youtube]w4ZkxnHGCbg[/youtube]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.