Video: Tyve stjæler BMW M3

 

I England er de hårdt plaget af biltyverier. Her stjæles en BMW M3

 

Video: Tyve stjæler BMW M3, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

BMW M3 bliver stjålet
I den følgende video, som du om et øjeblik skal se, vises der en video af hvordan en BMW M3 for nylig blev stjålet i England. Et tyveri, der sker ret ofte.

 

I den første del af året, blev en masse BMW’er stjålet i England. Det skete ved, at tyvene fik adgang til bilen via OBD stikket (On Board Diagnostics), og på den måde kunne programmere en blank nøgle, som gav dem adgang til at starte bilen og køre væk.

 

BMW har siden været ude med opdateringer til X5 og X6 modellerne, som er blevet bygget mellem 2007 og september 2011. Resten af modelprogrammet er blevet lovet en tilsvarende opdatering.

 

Som du kan se på videoklippene, bliver denne BMW M3 stjålet på samme måde. En metode, som vi har set tidligere på året, med en BMW 1-serie M Coupe.

 

Første del:
[youtube]mlDnx8hv2OE[/youtube]

 

Anden del:
[youtube]w4ZkxnHGCbg[/youtube]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!