fbpx

Video: Tyve stjæler BMW 1-serie M Coupé

På under tre minutter er bilen væk. Helt uden alarmen går i gang

 

Video: Tyve stjæler BMW 1-serie M Coupé, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Biltyve stjæler BMW 1-serie M Coupé
I år har der været et stort antal biltyverier, af biler fra mærket BMW i England. Nogle steder er det oplyst, at det er oppe på 300 biler eller mere, allerede nu. Bilerne bliver stjålet helt uden at alarmerne bliver aktiveret.

 

Metoden der bliver brugt omhandler brug af en enhed, som tilsluttes bilernes OBD port, og på den måde får tyvene adgang til bilens elektroniske systemer og kan derved køre afsted i dem uden at have den originale nøgle.

 

Når tyvene skal ind i bilerne, bliver der enten brugt en ‘RF Jammer’, som giver dem mulighed for at åbne bilen. Ellers går de den klassiske vej, og smadre et vindue. Men hvis de vælger den sidste løsning, benytter de samtidig et hul der findes i bilens utralydssensor system, og derved går alarmen ikke af.

 

Adgangen for tyvene kommer efter, at alle biler i Europa er nød til at blive solgt med en “åben og usikret adgang” til OBD systemerne, sådan at ikke-autoriseret værksteder også kan reparerer bilerne.

 

Som BMW ejer er der ikke meget man kan gøre, da adgangen til stikket er lige til. Men det er ikke kun ejere af BMW’er, som kan få stjålet bilen på denne måde. Mange nye biler har nemlig denne indgang. I fremtiden vil man dog se flere tiltag der gør bilerne mere sikre. Det kan blandt andet ske ved at man tilføjer en PIN kode, inden bilen kan tilgås via OBD stikket.

 

Se videoen herunder, hvor en BMW 1-serie M Coupé bliver stjålet på under tre minutter:

[youtube]DshK4ZXPU9o[/youtube]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.