fbpx

Video: Se showbilerne dø

Showbiler mast til ukendelighed

 

[youtube]9GNiL8V-vQQ[/youtube]

 

Her dør showbilerne
Forleden kunne vi fortælle, om livets snarlige ende for to utroligt fede showbiler fra Fox Marketing i USA. Det handler om den grønne Lexus IS-F og den åbne orange Lexus IS350C.

 

Vi var ikke sikre på, hvordan det helt hang sammen. Men vi har nu fået en forklaring, som du i øvrigt også får i videoen.

 

 Fox Marketing fortæller
“Her i USA kan man som tuningsforhandler, få tildelt et par fabriksnye biler fra bilfabrikanterne. Disse biler bruges udelukkende til at skabe omtale om bilerne, og lave reklame dels for tuningsfirmaet samt sponsorer og dels for selve bilmodellen.

 

Da bilerne bliver givet gratis, er de heller ikke registreret som normale biler. Derfor må de ikke bruges på vejene eller privat, men udelukkende til bilshows, artikler til magasiner og lignende reklame. Det betyder, at efter en forudbestemt tidsgrænse, skal bilerne bortskaffes.

 

LÆS OGSÅ:
Ferrari lancerer ny model hvert eneste år fremadrettet

Da det er for indviklet for bilfabrikanterne at sælge bilerne, som nu har fået nye undervogne, større bremser og diverse motorombygninger, vælger de at destruere dem i stedet for. For hvis de sælger bilerne til private personer, og personerne senere hen kommer galt af sted med bilerne, kan de risikere at få en sag på nakken hvis uheldet kunne skyldes ombygningen.”

 

Vi har stadigvæk ikke helt fattet det her på redaktionen, for de her to biler kunne få et nyt og bedre liv her i Danmark hos os, hvis endelig det var. Men man kan ikke vinde hver gang.

 

Se videoklippet, hvor du sekund for sekund kan se bilerne blive mast sammen til ukendeligheder!

Som Fox Marketing siger i klippet “Viewers discretion is advised”. God “fornøjelse”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.