Video: Ny voldsom optagelse af tsunamien i Japan

En bil har optaget et klip fra forklappen, som ikke før har været vist

[youtube]eUdGfplrbKU[/youtube]

 

Nye optagelser er blevet udgivet
Der er desværre intet nyt, i videoklip fra Japan, der viser den voldsomme tsunami fra marts måned i år. Men det vil nok komme som en nyhed for de fleste, hvad dette videoklip viser.

 

Kun få personer har været så heldige, at fange begivenheden på optagelser, mens det sker. Og dette klip er absolut en af dem.
Optagelserne er lavet fra forklappen af en bil, og viser hvordan vandet på få sekunder omdanner byen til en oversvømmet katastrofe.

 

Forsøger at flygte
Man ser forskellige personer, forsøge at tage chancen, ved at forlade deres køretøjer, men alle bliver fanget helt hjælpeløse i den kraftige strøm. I sådan en situation, er det dog umuligt at vide, hvad der er det korrekte at gøre.

 

Udgiveren af dette klip, valgte at blive i sin bil, til den skyllede hen et sted, hvor han var i sikkerhed. Her forlod han så sin bil, og kravlede op på et højere sted, til vandet var forsvundet igen. Senere fandt han så sin bil, og kunne derved redde denne utrolige videooptagelse.

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!