fbpx

Video: Mercedes-AMG GT 4-Dørs Coupé på danske plader!

 

Vi spottede denne hardcore Mercedes-AMG i København

Sprit ny super-mercer!

Den er nærmest lige blevet lanceret, men allerede nu er der kommet et eksemplar på danske plader.

Der er tale om en matgrå Mercedes-AMG GT 4-Dørs Coupé, som vi spottede i København.

Hvis du er på udkig efter den nye Mercedes-AMG GT 4-Dørs Coupé, så kan den billigste version købes for intet mindre end 1.869.668 danske kroner. Men versionen du kigger på i denne artikel, er toppen af poppen – og hold nu fast for et navn: Mercedes-AMG GT 63 S 4Matic+.

Vil du gå efter denne super-coupé, må du slippe 3.199.068 danske kroner! Hvad den eksakte pris for denne bil er, kender vi desværre ikke. Men den ser ud til at være proppet godt med ekstraudstyr.

Masser af power

For denne stor sum penge, får du en 4-Dørs Coupé som er lidt sin egen. Under hjelmen finder du 639 hestekræfter (367 hk i den mindste version) og massive 900 Nm! De kommer fra en 4,0-liters V8 Biturbo benzin motor.

LÆS OGSÅ:
Fans samler ind til pink Audi R8!

Trods de mange kræfter, så kører den alligevel (opgivet) 7,8 km/l.

Gearkassen er den lynhurtige AMG Speedshift MCT 9 (Ni gear!), som hjælper bilen med køre fra 0-100 km/t på bare 3,2 sekunder!

Topfarten sættes ind ved 315 km/t!

Se videoen i toppen, eller tjek billederne i galleriet herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.