fbpx

Video: Mercedes-AMG GT 4-Dørs Coupé på danske plader!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/global-gallery/shortcodes/gallery.php on line 124

 

Vi spottede denne hardcore Mercedes-AMG i København

Sprit ny super-mercer!

Den er nærmest lige blevet lanceret, men allerede nu er der kommet et eksemplar på danske plader.

Der er tale om en matgrå Mercedes-AMG GT 4-Dørs Coupé, som vi spottede i København.

Hvis du er på udkig efter den nye Mercedes-AMG GT 4-Dørs Coupé, så kan den billigste version købes for intet mindre end 1.869.668 danske kroner. Men versionen du kigger på i denne artikel, er toppen af poppen – og hold nu fast for et navn: Mercedes-AMG GT 63 S 4Matic+.

Vil du gå efter denne super-coupé, må du slippe 3.199.068 danske kroner! Hvad den eksakte pris for denne bil er, kender vi desværre ikke. Men den ser ud til at være proppet godt med ekstraudstyr.

Masser af power

For denne stor sum penge, får du en 4-Dørs Coupé som er lidt sin egen. Under hjelmen finder du 639 hestekræfter (367 hk i den mindste version) og massive 900 Nm! De kommer fra en 4,0-liters V8 Biturbo benzin motor.

Trods de mange kræfter, så kører den alligevel (opgivet) 7,8 km/l.

Gearkassen er den lynhurtige AMG Speedshift MCT 9 (Ni gear!), som hjælper bilen med køre fra 0-100 km/t på bare 3,2 sekunder!

Topfarten sættes ind ved 315 km/t!

Se videoen i toppen, eller tjek billederne i galleriet herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.