fbpx

Video: 911 GT3 RS prototyper i USA

Prototyper med minimal sløring er fanget på video

Den kommende generation af GT3 RS, er blevet set en del gange efterhånden. Men denne video og billeder er indtil videre de bedste der findes, da prototyperne har minimal camouflering. Den markant mere sportslige GT3 RS, får ekstra luftindtag i fronten, en kæmpe hækspoiler bagpå, indsugninger i siderne, Michelin Pilot Sport Cup 2 dæk, gule bremseklodser og en center-dobbel udstødning.

Begge af disse prototyper optræder i sort lakering, men de er formentlig folieret. For på et af billederne står en af bilerne med døren åben, og her kan man se at bilen oprindeligt er orange. Og det er formentlig den farve, som bilen bliver lanceret i. I kabinen ses to letvægts sportssæder med GT3 RS logoer. Bag dem ses et større sikkerhedsbur.

Det rygtes at den klarer en omgang på Nürburgring i tiden 7 minutter og 20 sekunder, og at den under hjelmen har en 3,8-liters sekscylindret sugemotor med omkring 500 hestekræfter. Og det skulle efter sigende være den eneste variant af 911-familien, som forbliver med sugemotor, da det jo er kommet frem at den resterende modelrække alle får turboladet motorer til næste år, når de faceliftede modeller udkommer.

LÆS OGSÅ:
Nürburgring tur 2011: Følger du med os?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.