fbpx

Vi opdaterer hjemmesiden!

Vi justerer, opdaterer og tilpasser hjemmesiden, så den bliver endnu bedre!

I disse uger er vi i færd med at opdatere hjemmesiden, så den bliver tip top til denne sæson. Vi har nemlig en masse gallerier og billeder, som der desværre er gået kuk i så de ikke fungerer ordenligt. Og det er noget af et arbejde at få klaret. Derfor kan du opleve, at der i denne tid ikke kommer det normale artikelflow som førhen, men tvivl ej!

For backstage er vi også i gang med at performance-opdatere hjemmesiden. Det betyder at du allerede nu kan opleve en langt hurtigere hjemmeside, når du klikker rundt og læser artikler eller ser videoklip.

Når hele denne process er overstået, vil hjemmesiden fremstå langt mere komplet. I øjeblikket kan den godt virke lidt halvtom.

Vi holder dig informeret via Facebook
Den skarpe læser har nok lagt mærke til, at vi på det seneste har haft gang i en række ‘Facebook undersider’ til vores normale fanpage. Det betyder, at du kan like lige præcis det specifikke indhold, som Du har lyst til at få mere at vide om, i stedet for du får alt det mindre interessante med. En unik service vi tilbyder jer, her på Pro-Street.dk!

Så derfor skal du like;

Pro-Street.dk – Hvis du vil have det hele, og alt det personlige omkring os mm.

Pro-Street.dk/NYHEDER – Hvis det er bilnyheder du vil have først

Pro-Street.dk/TUNING – Hvis det er tuning, babes og andet du vil have

Pro-Street.dk/EVENTS – Hvis du vil vide hvornår næste bilmesse går i gang mm.

Pro-Street.dk/MOTORSPORT – Hvis du har interesse for motorsport

Pro-Street.dk/VIDEO – Hvis du vil have en masse skøre og fede bilvideoer

Vi glæder os til at være klar med den nye hjemmeside, så hurtigt det end er muligt og derved vise dig et mere komplet Pro-Street.dk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.