Veyron ejer står til 20 års fængsel efter uheld

Nye informationer om den Bugatti der i 2009 kørte i en sø

Bugatti Veyron crash
Bugatti Veyron crash

Ejeren af den Bugatti Veyron, som i 2009 kørte i en sø i Texas, står nu til at få op til 20 års fængsel. Det sker efter at hans forsikring har meldt ham for forsøg på forsikrings svindel.

Uheldet skete i slutningen af 2009, hvor Andy House kom kørende på en landevej i Texas men havnede i en sø med bilen. Den gang kom det frem, at det skulle have været en lavtflyvende pelikan, han ville undvige. Men her efter ændrede historien sig til, at han skulle havde haft tabt og ledt efter sin telefon.

Uheldigt nok for Andy, så var der en anden bilist som fangede hele episoden på video. En video der hjalp til med opklaringen af sagen.

Det siges at han ligelede havde forsøgt sig med, at bestikke nogen til at stjæle bilen og smadre den for ham.

Men Philadelphia Insurance købte ikke hans forklaringer, og sagsøgte ham derfor for forsøg på forsikrings svindel. Retten har herefter erklæret ham skyldig, og nu venter dommen. Han kan få op til 20 års fængesel.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!